Hey jij, creatieve ondernemer!

Ben jij opzoek naar net zo een creatieve duizendpoot? Laat ik mij dan even voorstellen.

Mijn naam is Evy Lassche, een creatieve en bezige bij. Naast Virtual Assistent ben ik ook werkzaam als entertainer, hostess en horecamedewerkster. Dit kun je allemaal bekijken onder het kopje “Mijn diensten”. Maar voor nu, blijf nog even, want dan vertel ik hoe ik mijzelf heb ontwikkeld tot wie ik nu ben.

Ik ben opgegroeid in Biddinghuizen, een klein dorpje in Flevoland. Ik was altijd al creatief, een paashaas maken… natuurlijk! Maar dan wel een paarse en met de poten net even anders dan de bedoeling was. Binnen de lijntjes kleuren was ook al niet mijn ding, zo een kleurplaat is leuk maar aan een leeg vel heb ik veel meer. Kortom; als iedereen naar A kijkt, kijk ik even snel naar A en B en ga daarna voor B. “I don’t want ordinary. It’s not my nature.”

Ik ben in 2016 afgestudeerd als “Uitvoerend Musicalartiest” en vanaf dat moment ben ik full-time gaan werken. Ik werk al sinds 2013 in de horeca als gastvrouw, runner, barmedewerkster en later ook als barista. In 2016 ben ik mij gaan ontwikkelen als hostess, dit werk doe ik nog steeds met veel plezier! In 2017 ben ik begonnen op Center Parcs als zangeres, danseres en actrice. Daarnaast doe ik losse klussen als entertainster, van presentatrice tot actrice bij een kindervoorstelling. Ik houd ontzettend veel van afwisseling en het liefst doe ik verschillende opdrachten in één week en daar komt tegenwoordig VA bij.