“Wat is een VA eigenlijk?”

Ik hoor het je denken en dat is niet gek. VA is namelijk een relatief nieuw begrip. Op deze pagina zal ik kort uitleggen wat een VA betekend en doet.

VA is voluit Virtual Assistent. Vrij vertaald is het een assistent op afstand. En met afstand bedoelen we (vaak) online in plaats van fysiek iemand naast je. Vandaar “Virtual” Assistent. Voor de rest is er bijna geen verschil tussen de twee soorten Assistenten.

Nu denk je waarschijnlijk, “ja leuk, bedankt… maar wat heb ik eraan?”.

Als ondernemer wil jij doen waar je passie ligt. Daar komen helaas randzaken bij kijken die voor jouw bedrijf net zo belangrijk zijn, maar voor jou minder leuk. Een Virtual Assistant is er om die zaken van jou over te nemen. Zo kun jij met een gerust hart bezig met je passie en loopt alles achter de schermen op rolletjes.

Een VA inhuren hoeft niet definitief te zijn. Je kunt een VA huren voor 1 week om bijvoorbeeld je administratie bij te werken of twee maanden op projectbasis. Alles is mogelijk en je zit nergens een jaar aan vast, tenzij je dat wilt natuurlijk!

Iedere VA biedt weer iets anders aan, iedereen is ten slotte uniek. Ik kan je helpen met administratieve werkzaamheden, website onderhoud, klantenservice en nog veel meer. Neem hier een kijkje om te zien wat ik allemaal aanbied. En staat het gene wat jij nodig hebt er niet tussen? Dan kun je mij alsnog een bericht sturen. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen!